Pannenkoeken van Jan - Jan

Pannenkoeken van Jan

zo gebakken en zóóó lekker…

Kids die naar clubjes moeten, voetbalvriendjes die spontaan blijven logeren…en jij staat nog in de file na een uitgelopen vergadering. Ja, het gezinsleven kan nogal ‘ns hectisch zijn. Maar het eten gaat door. Om nou te zeggen dat je staat te popelen om je uit te sloven in de keuken? Mwoh. Niet écht!

Jan heeft het voorbereidende werk al voor je gedaan

jan pannenkoeken

Lekker makkelijk toch? Hij bakt z’n pannenkoeken op ambachtelijke wijze, precies zoals z’n moeder dat deed. Het allerlekkerst is als je de pannenkoeken even flipt in de pan. Maar je kunt ze ook prima opwarmen in de magnetron of in de oven. Alleen nog wat stroop of poedersuiker erop en klaar. Voor alle liefhebbers hebben we wat lekkers in huis: Naturel pannenkoeken, meergranen-pannenkoeken, pannenkoeken met spek en de nieuwe pannenkoeken met banaan. Van 2 stuks, 6 stuks, 8 stuks tot familieverpakking. Je vindt ze in het koelvak in de supermarkt.

Laat de voorbereiding lekker aan Jan over

‘Mogen we pannenkoeken eten?’ Tuurlijk. Waarom niet? Een groter plezier kun je ze niet doen. Dus je gaat meteen aan het beslag. De boter heb je al in huis, meel ook. Alleen nog even eieren halen, oeps toch niet genoeg melk over. Ach ‘n beetje water erbij kan geen kwaad toch? Dan nog even goed roeren tot de mix mooi egaal is. Niet te dik. Niet te dun. Voilà! We kunnen beginnen met bakken. Nou moe! Mislukt…ach, die eerste pannenkoek eten we dan zelf maar even op. Smaakt prima. Dik een uur later heb je een flinke stapel pannenkoeken gebakken. Inmiddels zijn de kids niet meer te houden. Letterlijk. Want binnen 10 minuten is je levenswerk in no-time naar binnen gestouwd. En bedankt…Maar ja, die buikjes zitten wel vol. Zo vol zelfs, dat niemand het nog kan opbrengen de boel op te ruimen. ‘Boehoe’ denk je. Want de keuken is compleet ontploft. De volgende keer pak je dat anders aan. Precies! Je haalt de koelverse pannenkoeken van Jan in huis. Want die staan binnen een paar minuten op tafel. Zonder geknoei. Kijk, daar worden ze blij van, en jij ook!

Panklare antwoorden van jan

Vanaf welke leeftijd mogen baby’s pannenkoeken eten?

Vanaf een maand of 7 kun je langzaamaan starten met zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals aardappelen, pasta, brood, rijst én pannenkoeken. Vanaf 1 jaar mag je baby met de pot mee eten.

Waarom zitten er 8 pannenkoeken in een pak?

We hebben verpakkingen met 8 en 12 stuks. 8 stuks is ideaal voor 2 grote eters, 12 stuks is onze gezinsverpakking.

Hoeveel pannenkoeken eet een gemiddeld gezin?

Bij Jan willen we natuurlijk alles over pannenkoeken weten. Dus we hebben ook onderzocht hoeveel pannenkoeken mensen gemiddeld eten.

Kan een pannenkoek behalve in de pan ook in de magnetron?

Ja, maar wij van Jan raden wel aan om ‘m lekker in de pan te bereiden, want dat is veel lekkerder. Maar als je nu eens écht in tijdnood zit, kan de magnetron ook zeker.

Zijn Jan’s pannenkoeken geschikt voor vegans?

Nee, want er zit melk en vrije uitloop eitjes in het beslag van de pannenkoeken.

Moet je bij Jan’s pannenkoeken boter toevoegen in de pan?

Nee dat is niet nodig. Leg de pannenkoek in de pan, af en toe flippen en smullen maar!


Komen pannenkoeken uit Nederland?

Die van Jan in ieder geval wel…

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten en stel je vraag hier.

Jan Pannenkoek Producten

Pannenkoek recepten van Jan voor jou

Altijd lekker natuurlijk een pannenkoek met spek, stroop of poedersuiker. Maar met pannenkoeken kun je veel meer kanten op. Wat dacht je van ’n pannenkoek met spinazie en feta? Met banaan? Een Aziatische gevulde pannenkoek? Of een pannenkoek met kipkerriesalade en sperziebonen?
Jan heeft de lekkerste recepten voor je uitgezocht, waarmee je eindeloos kunt variëren. Allemaal lekker én makkelijk te maken. De pannenkoeken van Jan zijn trouwens ook heerlijk als voorgerechtje of als toetje. Zorg dus dat je altijd Jan in huis hebt, dan kun je altijd iets lekkers maken.