Jan z'n verhaal - Jan

Jan z’n verhaal

Alweer zo’n vijfentwintig jaar geleden, bakte Jan zijn allereerste pannenkoek. Net zoals zijn moeder dat deed. Want die bakte ze altijd zó lekker, dat Jan ze aan iedereen wilde laten proeven! Maar ja, iedereen past natuurlijk niet in een koekenpannetje. Hij ging aan de slag en bedacht nieuwe manieren om in dezelfde tijd, meer pannenkoeken en poffertjes te bakken. Maar de honderdste pannenkoek moest wel precies zo lekker smaken als de eerste. 

Inmiddels is ‘ie vijfentwintig jaar aan pannenkoeken verder en bakt Jan pannenkoeken en poffertjes net zoals thuis. Ambachtelijke dus. Met een beetje boter en vrije uitloop eitjes. En omdat Jan toch al de beste ingrediënten in huis had, is hij ook zijn eigen (pizza)deeg, taartdeeg flammkuchendeeg en bladerdeeg gaan maken. Ook die vind je gewoon in het koelvak van de supermarkt.

Ambachtelijk gebakken volgens grootmoeders recept

Helemaal zonder stress en geknoei, want eieren, meel of melk heb je wanneer Jan kookt niet nodig. En ambachtelijk gebakken volgens grootmoeders recept, want daar houdt Jan het meest van. Zo genieten we dus allemaal van een lekkere en makkelijke maaltijd. Zij blij, jij blij!

Lekker aan de slag bij Jan?

Jan is altijd op zoek naar goeie koekenbakkers die ons willen meehelpen de lekkerste pannenkoeken en poffertjes te bakken en het beste (pizza)deeg van Nederland te maken. En het leuke van bij Jan werken is dat je naast een fijn salaris, goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s ook de nodige porties aan pannenkoeken, poffertjes en deegwaren mee naar huis krijgt. Zin? Stuur dan je cv met een begeleidende brief naar: jan@janpannenkoeken.nl