Laat Jan maar lekker bakken

Alweer zo’n vijfentwintig jaar geleden, bakte Jan zijn allereerste pannenkoek. Net zoals zijn moeder dat deed. Want die bakte ze altijd zó lekker, dat Jan ze aan iedereen wilde laten proeven! Maar ja, iedereen past natuurlijk niet in een koekenpannetje. Hij ging aan de slag en bedacht nieuwe manieren om in dezelfde tijd, meer pannenkoeken en poffertjes te bakken. Maar de honderdste pannenkoek moest wel precies zo lekker smaken als de eerste. 

Een feestje aan tafel!

Met Jan is het altijd een feestje aan tafel. Met onze publieksfavorieten bewaar je altijd tijd, maar ook strijd. Hierdoor houd je ruimte over voor wat er écht belangrijk is, namelijk tijd en plezier voor elkaar. Wil je meer over Jan weten, bezoek dan eens het Jan festival door met je telefoon de QR-code te scannen.

Scan of klik mij

Voor het JAN festival

(Recepten, spelletjes & meer)

Spreekbeurt? Zo gepiept met Jan

Wil jij een spreekbeurt houden over pannenkoeken en poffertjes? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wie anders dan Jan kan je daar van alles over vertellen? In het Jan spreekbeurtpakket vind je allerlei interessante informatie over de totstandkoming van pannenkoeken en poffertjes én vertelt Jan je wat meer over het allerleukste pannenkoeken- en poffertjesmerk van Nederland.

De degen van JAN

Omdat Jan toch al de beste ingrediënten in huis had, is hij een aantal jaar geleden ook z’n eigen pizza, flammkuchen- en bladerdeeg gaan maken. En wie weet wat Jan verder nog uit z’n mouw tovert, want bij maaltijden waar plezier en gemak voorop staan, daar komt Jan om de hoek kijken. Lekker makkelijk!