Kans op 2 gratis kaarten voor een exclusieve vertoning van ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’ - Jan

Kans op 2 gratis kaarten voor een exclusieve vertoning van

‘de grote sinterklaasfilm: trammelant in spanje’

Hé, leuk… weer eens een echte Sinterklaasfilm! Bij Jan kun je 2 kaarten winnen voor een van de twee exclusieve vertoningen van ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’. Met jouw unieke code maak je gratis kans op twee kaarten. Deze code vind je op de verpakking van Jan Pannenkoeken. Je hoeft alleen maar de code te activeren, dan doe je automatisch mee en krijg je – als je gewonnen hebt – een week van tevoren bericht.

De twee voorstellingen zijn exclusief voor Jan fans, dus de zaal is straks helemaal gevuld met winnaars. Dit betekent ook dat er dus geen aparte kaarten meer zijn voor de betreffende voorstelling. Uiteraard krijg je na de voorstelling nog iets leuks mee naar huis. Dus… eet smakelijk en doe mee! Wie weet zien we jullie dan binnenkort!

Aanmelden gesloten

  • Per winnaar worden er 2 kaartjes weggegeven + 1 goodybag tijdens de voorstelling
  • Uiterlijke bekendmaking is op 17-11-21
  • Bij ingang van de bioscoop geldt de verplichting om een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs inclusief ID-bewijs te tonen. Dit geldt voor volwassenen kinderen vanaf 13 jaar.
  • Wij zullen de landelijk geldende COVID maatregelen omtrent bijeenkomsten dienen op te volgen indien deze verder wijzigen. Hiervoor geldt geen verdere aansprakelijkheid.

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.

Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?